Rekisteröidy Mimi's Worldiin

ja nauti

ylelliset alusvaatteet ja kauniit uimapuvut päivittyvät sähköpostitse

lähellä

* Ilmoittautumalla olet hyväksynyt vastaanottaa meiltä sähköpostia
ja meidän Tietosuojakäytäntö>

Takaisin Mimin blogiin

Valentine's World - Stylisti ja muotisuunnittelija, Valentine Fillol-Cordier

Marraskuu 10, 2017

Pariisin tyylikäs tyyli, ranskalainen stylisti ja muotisuunnittelija Valentine Fillol-Cordier rakensi äskettäin eksklusiivisen kokoelmakampanjan, jonka Jane Mcleish-Kelsey laati ja Mimi muse Amber Anderson. Päästyimme hänen jälkimaailmaan saadakseen tietoa kaikista Valentine-tapahtumista.

Mimi Holliday | Valentine Fillol-Cordier Stylist | Muoti Stylisti | Ylelliset alusvaatteet
Valentine hänen varhaisissa mallintamispäivissä. Kuva Vanina Sorrenti.


Kun ammuttiin viime viikolla, huomasin, että olit malli ennen kuin tulit stilistiksi, mitä se oli tai milloin se oli, vai oliko se määrittävä hetki, joka työnsi sinut muotoiluun?

Olen aina asunut lehdessä. Muistan lehden lukemista siitä hetkestä, kun olin lukenut, menemällä lehden seisomaan ostamaan lehtiä isoäitini kanssa, halusin aina olla siinä maailmassa. Minusta tuli malli ja sitten alkoi tapaa tiettyjä ihmisiä. tuolloin oli 1999in loppu, varhaiset 2000: t, nuorten loppu ja internet tai sosiaalinen media puuttui. Ei ollut glamourisoitumista, kukaan ei tiennyt, että siellä oli tyylilaji, se ei ollut liian täynnä. Minulla oli ystäviä, jotka tulivat esiin muotikoulusta, ja tapasin ikä 15in, ja huomasin, että ei ole paljon ihmisiä, jotka vaativat vaatteita muille ihmisille. Minä vain halusin tehdä kuvia, ja malli oli osa kuvien tekemistä. En koskaan avustanut - Aloitin urani taaksepäin. Olen usein työskennellyt ilmaiseksi, tekemällä näin ihmisille, koska tunsin olevan oppimiskäyräni, tekemällä ihmisille suosiota, mutta se todellakin suosii minua!

Mimi Holliday | Valentine Fillol-Cordier Muoti Stylisti | Ylelliset alusvaatteet
Valentine kulissien takana Mimi Holliday kampanjaan

Määräävä hetki urassani oli, kun tuijotin työskentelemällä Charles Anastasen kanssa tekemällä tarvikkeita hänen kanssaan. Hän halusi siirtää esitystään Pariisista Lontooseen ja koska olin jo Lontoossa, hän tuli katsomaan minua. Olin kuullut, kun tämä tapahtui, ja päädyin muotoilemaan sitä vapaasti ilman, että sitä kehitettiin - kaikki oli niin viime hetkenä ja laitoin näyttelyn ilman edes ajatusta, että voisin tehdä sen. Ja onneksi ensimmäinen näyttely sai todella hyviä arvosteluja! Tein kaiken alusta lähtien, heittäytyin malleja, suunnitelin asusteita heihin, koska he olivat siellä. Kaikki halusivat minua lopulta - olin kuin, uhhh, voin suunnitella näyttelyä, voin tehdä sen! Rakastan vain osoittaa, he ovat niin erikoisia, on hetki, rakastan heitä. Joten luulen, että siitä tuli stylisti!


Mimi Holliday | Valentine Fillol-Cordier Stylist | Muoti Stylisti | Ylelliset alusvaatteet
Valentine hänen varhaisissa mallintamispäivissä. Kuva Ellen Von Unworth.

Mimi Holliday | Valentine Fillol-Cordier Stylist | Muoti Stylisti | Ylelliset alusvaatteetCharles Anastase kiitotie, jonka Valentine suunnitteli

Käytitkö take yli ampuja ja tehdä styling itse, miten se meni alas?

En ollut koskaan valjakas - mallinnusuraani oli viileä, en ollut massiivinen malli, mutta aina tiesi kuinka käyttää vaatteita ja olen aina onnistunut työskentelemään sen ympärillä. Oma pose ja miten pukeutuin vaatteisiin antoivat sen vaikutelman, jonka halusin. Olen työskennellyt Camilla Waddingtonin kanssa ja tietysti olin innoissani pukeutumaan siihen, mitä he olivat panemassa minut sisään. Näinä aikoina tein mitä minulle kerrottiin. Itse asiassa ensimmäiset versot, jotka tein, tyylistävät vaatteita itselleni. Cindy Sherman teki tämän tunnetusti jo kauan sitten, muotoilemalla itsensä ja asettaen itsensä ammuntaan. Se oli varmasti trendi, mutta muoti-mielessä tein sen myös, kun aloin ensin.

Mimi Holliday | Cindy Sherman | Stylist | Muoti Stylisti | Ylelliset alusvaatteet Valokuvaus
Kuvaaja Cindy Shermanin kuuluisa itsepainuva itseartikkelit

Mikä on sinun suosikki sanaasi?

Todennäköisesti vannon sana, kaikki kirous sana, ranska tai englanti ... molemmat! Vannon sanaa ranskaksi enemminkin, en ole yhtä mukava kiroilu englanniksi. F *** ing, verinen, sellainen asia, jonka tiedät? Vannon paljon, luulen.

Lopeta tämä lause: toivon, että minulla oli ...

Oi kauhea tässä ... Voi tiedän, toivon, että minulla oli enemmän aikaa! Lisää veristä, f *** ing aikaa! Siellä menen kirouksen kanssa, katso?


Jos voisitte viettää tunti kenenkään kanssa tai läsnä, kuka se olisi?

Nelson Mandela ... Margaret hauraus - ei - ehkä voin kertoa hänelle ... Churchill? Oikeastaan, Nick luola todennäköisesti, tai ehkä David Bowie ...... en koskaan tavannut häntä tai näki häntä pelaamaan, joten jos se voisi olla kuka tahansa se olisi hänelle!

Riipus tai neuletakki vai ei?

Alushousut!! Aina. Ei hampaita millään pian ...

Mimi Holliday | Valentine Fillol-Cordier Stylist | Muoti Stylisti | Ylelliset alusvaatteet Alushousut
Mon Belles pitkähihainen paita, £ 47. Reverie High Waisted -shortit, £ 45.


Hiukset ja meikit? Hiukset tai meikit?

Minulle; ei hiuksia, ei meikkiä. Mutta sitten toisena päivänä tein hiukseni ja meikkiäni (se on hyvin harvinainen), hieroin hiukseni ja sysytin jonkin verran päälle ja kaikki sanoivat,
"Mitä tapahtuu?!" En halua koskaan olla vankina joutua esittämään jotain esille, kuten naamio. Normaalisti hiusten kuivaus on minun enempää, ja siksi, että minulla on uusi kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja kylpyhuoneessa, joten se on käytännöllistä.


Kun sanon Mimi Holliday - Damaris alusvaatteet, mikä on ensimmäinen asia, joka tulee mieleen?

HAUSKAA!

Millaista taitoa sinulla ei ole, mistä monet ihmiset tietävät?

Minulla ei ole verisiä taitoja! Ohhh En tiedä, paljon pieniä asioita, mutta ei kovin hyvin! Voi todellakin, voin laulaa - olin yhtyeessä, joka oli Glastonburyssä nimeltä "The Big Pink". Olin taustalaulua, tein sen niin voisin kertoa lapsilleni yhden päivän!

Mimi Holliday | Valentine Fillol-Cordier Stylist | Muoti Stylisti | Ylelliset alusvaatteetYstävänpäivä, laulaminen laululle "The Big Pink"


Mikä on paras neuvo, jota olet koskaan antanut?

Kun olin 16 olin dating paljon vanhempi kaveri, joka oli fantastinen kokemus. Muistan hänen sanovan, että jokapäiväinen elämä on suhteen kauneus.

Kuka oli mielenkiintoisin tyyli?

Minun täytyy sanoa Geraldine Chaplin, Charlie Chaplinin tytär Violet-lehteä varten (Valentine on Violet Bookin muotivirkailija). Hän oli aivan mahtava, hän oli täysin muokattavissa ja luotettavana. Se oli hienoa tiimityötä. Hän oli täysin varma, hän oli 70: n yläpuolella, mutta hän oli luottavainen siitä, että jokainen verinen 25-vuotiaan kanssa julkaiseva julkaisija kertoi kuinka ampua heidät. Täällä on 70-vuotias nainen, hämmästyttävä, hullu näyttelijä, joka onnistuu olemaan paljon kauniimpi ja ymmärrystä siitä, mitä sinä olet siellä!

Mimi Holliday | Valentine Fillol-Cordier Stylist | Muoti Stylisti | Ylelliset alusvaatteet Violet Book
Geraldine Chaplin Violet Book Issue 4, tyylillä Valentine

Missä on suosikkipaikkasi?

Sängyni, herättää lehtiä ja välipaloja, tietokoneeni, poikaystäväni ja lapset.


Mikä on kaikkein hankalimpi asia, jonka olet koskaan tehnyt ja poistunut?

Minulla ei ole aavistustakaan, ja jos se on todella tuhma en todellakaan sano!


Mikä on p ** n tähden nimi? (Ensimmäisen lemmikin nimi ja äitisi tyttönimi)

Se ei ole hyvä ja erittäin tylsää; Tomy Fillol.

Vanha-koulun haisut ovat yläpuolella?

Claudia Schiffer

Mimi Holliday | Valentine Fillol-Cordier Stylist | Muoti Stylisti | Ylelliset alusvaatteet
Claudia Schiffer Guess Jeans -kampanjasta, 1989

Yksi kirja, jonka on oltava valmis ennenkuin kuolet?

Kaikki Marguerite Duras. Se, joka aina jäi vaikutelmaan minulle, oli siniset silmät mustat hiukset - "Les Yeux Bleus, Cheveux Noirs '.

Mitä nukut?

Kesällä nukun vintage-puuvillaa ja jotkut silkissä. Talvella olen usein yöpuvussa. Minulla on tapana olla kylmä - jos se ei ole kesällä minulla on oltava pitkät hihat!

Mikä on suosikki muoti / editorial / kampanja kuva koskaan?

Avedon / Versace kamaa!


Mimi Holliday | Valentine Fillol-Cordier Stylist | Muoti Stylisti | Ylelliset alusvaatteet
Versace kevät 1994. Kuva - Richard Avedon

Uuden urasi ylpeä hetki?

Ammunta Mimi Hollidaylle! Haha ... On monia hetkiä. Se Charlotte Olympia näyttää hedelmän kanssa, se oli kuin Broadway-show. Suoritimme paljon - se oli todellinen menestys. Mutta en usko, että se on hetki ... Se on vielä tulossa!

Mikä on kaikkein hermostunein, pelottava ampuja, jonka olet koskaan työskennellyt?

Ei ole yhtä. Aina hetkiä, mutta ei, ei oikeastaan!

Uusista, yksinoikeutetuista kokoelmistasi, joka on sinun suosikki kappaleesi / asetuksesi? Ja kyllä, voit saada sen!

Haha! Mielestäni se on korkea vyötärö, musta ja valkoinen - no ei, oikeastaan, se on musta pitsi rintaliivit, jossa pitsi polka-pisteen hihna!

Mimi Holliday | Mon Belles | Ylelliset alusvaatteet Valentine Fillol-Cordier Muoti Stylisti
"Mon Belles" Comfort Bra & High Waisted pikeepaita


Viimeiset kommentit, viimeinen sana?

Ensi kertaan!

Mimi Holliday | Valentine Fillol-Cordier Stylist | Muoti Stylisti | Ylelliset alusvaatteetValentine on asetettu, muotoilu Mimi Holliday yksinomainen kokoelmat, syksyllä 2017

http://valentinefillolcordier.com

<Takaisin Mimi's Lingerie Blogiin

Kuten tarinamme?

Liity keskusteluun, olisimme halukkaita kuulemaan ajatuksiasi.

* Rajoitettu yhteen koodiin asiakkaan mukaan

6 Kommentit

 • Lizzie

  Joten jäähtyä kuuntelemaan jokaisen takaisin tarinoita ampua Mimi! Valentine on hämmästyttävä - niin hieno tarina ja super valtuudet, että hän vain meni ulos ja teki sen juttu! Jos rakastat jotain menee vain näyttämään hieman päättäväisyyttä, joka voi viedä sinut! Naisenergiaa. Xx

 • Damaris

  Valentine .... Nautin haastattelemalla sinua niin paljon!
  Oli ilo tavata ja kiittää teitä ihastuttavasta projektista .... Rakastin sinun maaginen matkalaukku täynnä aarteita. Love Damaris xxx

 • Päivänkakkara

  Yksinmyyntiä rakastava!

  Mustat pitsiraudat, joissa on polka-pisteen hihnat, on myös fave.

 • Mimi Holliday

  Hei Cassie!

  Ne ovat saatavilla verkossa nyt, löydät ne täältä:

  https://www.mimiholliday.com/collections/all-lingerie-collections

  Hyvää ostoksia! x

 • Cassie

  Milloin kokoelmat tästä kuvasta ovat saatavilla, ole hyvä ja ota yhteyttä.

 • Amelia Winters

  Hän on kuin mainos pariisilaiseen tyyliin! Joten vaivattomasti ja tyylikkäästi, toivon, että olin hänen vaatekaapansa haha, sillä lyön vetoa, että se on ehdoton aarrekarva. Muistan hänen artikkelin Susie Bubble The Guardianissa ja olen rakastanut hänen tyylinsä siitä lähtien! Erittäin hienoa, että hän teki viimeisimmän kampanjasi x

Tuote lisätty ostoskoriin

Jatka Tarkastele Ostoskorisi