Rekisteröidy Mimi's Worldiin

ja nauti

ylelliset alusvaatteet ja kauniit uimapuvut päivittyvät sähköpostitse

lähellä

* Ilmoittautumalla olet hyväksynyt vastaanottaa meiltä sähköpostia
ja meidän Tietosuojakäytäntö>

Takaisin Mimin blogiin

Valmistettu ... Mimi Holliday

Heinäkuu 06, 2017

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteet

Mimi-tiimi Shanghaissa

Tuotantomme päällikkönä, Aisling Griffin.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteet

Zhu, Atelier-omistaja ja I.

Kuvittele vaate eläväksi, jotain, jolla on matka; se ei ole peräisin mistään, ja suurella bangilla ja evoluutiolla se muuttuu äkillisesti pariksi typeräksi röyhelöiksi.

Aivan kuten mikä tahansa muu luomakunta, alusvaatteella on alku ja se tekee matkan, ennen kuin se toimitetaan herkästi elävään joku jauhehuoneessa heidän pariisilaisessa kaupunkitalossaan. Kaikkien loistavien laatikoiden takana on Suunnittelija; luova johtaja ja tuotanto-tiimi, joka tekee mielikuvituksellisista unelmistasi.

Täällä Mimi Hollidayllä minulla on etuoikeus työskennellä yhdessä tämän suuren ajattelijan ja ahdistuneiden suunnittelijoiden, Damaris Evansin kanssa. Tuotantopuolella työskenteleminen on aina hämmentäviä ongelmia, luovuutta ja logistisia ongelmia. Sanat, jotka näyttävät joskus hyviltä ristiriidasta hienon silkin ja ranskalaisen pitsin kauniin luonteen kanssa, mutta tarina kaikista vaatteista on aina rakkauden työtä, ja kun kuluneet kaikki osat voidaan jäljittää mantereilla ja ajan kuluessa.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteet
Vasemmalla: Hyväksy ennen lentokenttää Kittyn, Damarisin tyttären kanssa. Oikea: Ensimmäisen yön antiikin Chanel-puolueessa ennen työn aloittamista.

Kun aloin työskennellä Mimi Hollidayssä, huomasin ensimmäiseksi, että brändi oli ainutlaatuinen suhde Atelierimme kanssa. Harvinainen kumppani ja yksi, jota en ollut kohdannut ennen urallani, atelier täysin omistettu Damarisille, joka oli työskennellyt heidän kanssaan viimeisten 15-vuosien ajan. Symbioottinen suhde, jossa tavanomaiset tuotantokanavat, jotka olin hyvin perehtynyt, tarvittiin muokkaamaan ja siirtymään sopeutumaan jo koskemattomaan kumppanuuteen.

Damaris puhui siitä, kuinka hän alkoi työskennellä nyt kuuluisan Zhu ja Margot Chow kanssa hänen demi-couture tuotemerkin "Damaris" korkeuksissa. Ei yllättävää, että he ottivat Damaris-maailmalle ja sitoutuivat liiketoimintaanan vuoden kuluessa kokouksesta. Täydellisellä luottamuksella luovan sisällön muotoiluun ja epäkeskoukseen, se oli liitto, jota he eivät halunneet.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteet
Mimi Press -päivällä Peninsula Hotel Shanghaiissa; Damaris, Zhu & Margot.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteet Paina PäiväSamppanja aamiaista puutarhan huoneesta, josta on näköala. Paina päivä alkaa!

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteet
Atelier Manager Margot on Peninsula Hotel Shanghai.

Yksi menestyksekkäimmistä työsuhteista on Atelier Manager Margotin ja Damarisin välissä. Heidän välillään he ovat kehittäneet telepaattisia tapoja ymmärtää toisiaan ja olen nähnyt uusia ideoita tulemaan auki nopeuksilla, joita en koskaan ajatellut mahdollista. Kaikkien tuntien yötä välittäessä, ettei mitään yksityiskohtia häviä, tulin pian oppimaan, että tämä hieno ateljee Shanghaissa oli Mimin maailman ydin.


Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteet
Margot & Damaris ZHUJAJIAOn vesialueella Shanghain ulkopuolella.


Muutaman kuukauden kuluttua aloitusani pyörät olivat jo liikkeessä seuraavassa keräyksessä. Oli osa suunnitteluprosessia, minulla oli ilo valmistella uutta kauden kokoelma ihana, asumaton Primrose hill flat, joka oli ollut miehittää kirjailija ja taiteilija. Peitimme seinät kuvilla ja asetimme kaikki uuden kokoelman nauhat, muodot ja inspiraatiot. Taivaalliset lahti-ikkunat virrattivat valossa ja päivittäinen näkemämme värikkäästä, boheemisesta puutarhasta, joka peitti meidät ikkunoiden läpi.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteetLuova tila; meidän design-studio, joka valmistautuu Shanghaihin.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteet
Suunnittelustudiohuoneen erkkeri-ikkunoista näkymä.

Tämä oli ensimmäinen kokoelma Damarisin kanssa. Hänen suunnitteluprosessi ei ollut koskaan vain yksi idea, vaan sen sijaan lukemattomat fragmentit, jotka ilahduttavat toisiaan yllätyksillä. Kun aloimme valita erilaisten tehtaiden nauhat ja kehittää uusia omituisia embroiderioita, opin, mitä teki Mimin niin erilaiseksi. Se oli yksinkertaisesti tapaa, jolla Damaris tarkasteli asioita, mitä ei voi tehdä, ja kun jännittynyt uudella mielessään oli jo alkanut uudistaa mahdollisuuksiaan. Suunnittelu oli arvaamatonta, luovasti ristiriitaista ja innovatiivista.

Nopeasti eteenpäin muutamia viikkoja myöhemmin, ajettaessa 9 matkalaukut osaksi Gatwick Terminal 3, Damaris ja minä saapuvat Virgin Atlantic Retro lounge, valmis hurraamaan meidän neulot työskennellä muutamia röyhkeä Cosmopolitans: Ding Dong "Viimeinen kutsu Evansille ja Griffinille " ... Okei, ehkä enemmän kuin muutama!

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteet Virgin Atlantic | Business ClassCosmopolitans retro Virgin Atlantic Upper Class Loungeissa.

12 tuntia myöhemmin ja rauhallinen, vaikkakin kupliva-popping matka sanomme "Ni Hao " itäiseen maailmaan ja sekoittivat matkamme Shanghaissa. Kuljettaessa upeiden rakennusten ohitse, saavuimme äskettäin hyväksyttyyn kotiin kotoa seuraavien kahden viikon aikana: jäljittelemätön niemimaa.
"Tervetuloa kotiin Evans ja tervetuloa Griffin, olemme iloisia voidessamme pysyä kanssamme ..."
12 tunnin lennon jälkeen niin me olemme!

Kaksi kulhoa laksa-nuudeleita myöhemmin ja syömäpuhelinten väärää käyttöä minun puolestamme, osumme kentällä käynnissä. Ajaen takaisin vilkkaaseen liikenteeseen kuuluisalle Long Wu -tielle voimme nopeasti skaalata kaupunkia ja kiihkeästi mennä kohti ateljeijaa, jossa Margot ja herra Zhu hymyilevät kasvot tervehtivät meitä.

Suoraan yritykseen

Vietämme seuraavia 12-päiviä kehittäessämme valikoimaa valikoiduilla nauhoilla ja väreillä, sekoittamalla ja sovittamalla, luomalla uusia haasteita ihastuttaville ompelijoille ja leikkureille. Näyttelytila ​​Atelierissa ja tällaisten pienien mutta kauniisti monimutkaisten kappaleiden tekeminen merkitsevät, että ajatukset toteutuvat välittömästi ja kokoelma kehittyy ja muunnetaan orgaanisesti.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteet kankaat

Vasemmalla: Huckleberry-kokoelman tekeminen. Oikea: Kuuluisa, myydyin Bisou Bisou-pitsi tuoreista mintunvihreistä.


Mimi ei ole sääntöjä, ja Damarisin taiteellinen luonne näkee suuren kokoelman, jonka muodostaa tavallisesti taidemaalariin yhdistettyjen suunnittelijoiden ryhmät. Kun päivät kulkevat muokkaamalla, on yhtä tärkeää kuin mitä pysyy, ripustaamme kaikki tyylit korkealle Mimi-rivillämme, joka kulkee Atelier-kerroksen läpi katsomalla keräyslomake aivan silmissämme.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteet


Ihmeiden nauhojen ja sisustusten ympäröimä kulkee toisiaan juoksemalla ja leikkaamalla kankaita, etsimällä värejä ja nauhoja kangashuoneen keskelle. Kauneus omasta ateljeelistamme tarkoittaa sitä, että vanhat jalokivet eivät koskaan eksy, uusia aarteita löytyy hulluuden keskeltä ja juuri sellainen uusi tarina avautuu.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteet Suunnittelija

Arkisto kierteistä, jotka osoittavat Mimin värin rakkauden. Hämmästyttävää on ajatella, että viimeisten 15-vuosien aikana kukin näistä säikeistä on kudottu yhteen Mimin kaikkein kuvitteellisimmista kokoelmista.

Kahden viikon kuluttua kieli ei ole enää este, ja monet merkittävät englantilaiset kiina-keskustelut seuraavat, kun katson kunnioitusta, kun Damaris viestii ideoita viittomakieltä ja kulmakarvojen liikkeistä yksin. Vaikka tämä on hauskaa katsella, se on enimmäkseen testamentti luontainen käsialaa, joka on toinen luonto kaikille Mimi-ompelijoille ja -leikkuille, alusvaatteiden viimeistely ja laadukkaat alusasut olivat jotain mitä en ollut nähnyt missään muualla teollisuudessa.

Animoituja, luovia taisteluita syntyy, ja yhdeksännen kerran kangas saapuu oven läpi; Todellisessa Mimi-muotissa pähkinäpäästä tulee kokoelman kokoelma, joka on omituinen ja eklektinen.

Valmistettu Kiinasta "näkölasi" kautta on tuonut meille ainutlaatuisen omistautumisen ja uskollisuuden, joka voi tulla tästä upeasta kulttuurista. Mimin kanssa olemme niin ylpeitä, että voisimme työskennellä luultavasti maailman parhaimmilla alusvaateliikkeistä. Aikaisempien 15-vuosien ajan vain 45-ihmisillä Atelier on omistettu luomaan couture-tuotetta, jolla on rajattomat rajat, toimimalla loputtomasti, jotta taiteilijan mielikuvitus toteutuisi.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteet

Vasen: täysikuu-ilta Shanghain kuuluisassa Bundissa, tanssivat sateessa Zhu & Margotin kanssa. Oikealle: Louisa ja Zhu kilpailevat ZHUJAJIAOn vesikaupungin takakaduilla.

Kun olemme sanoneet hyvästit Atelierille, vietämme viimeisen päivän uima-altaalla, jossa meillä on rauhallinen veteen kuuluva vesi, joka tukahduttaa aiempien päivien designtiphoon. Margot tapaa meidät ja me keräämme kokoelman yksityiskohtaisesti lisäämällä viimeiset kosketukset luomaan parhaan version myyntitiimistämme.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteet Niemimaa | Kiina

Louisa ja Margot uima-altaalla The Peninsula Hotel, Shanghai.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteet Niemimaa | Kiina

The Peninsula Hotel -hotellin uima-allas, Shanghai. Varhain aamu ui altaassa herättää luovuutta.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteet Niemimaa | Kiina

Viimeinen päivä, jolloin viimeistely koskettaa kokoelmaasi.

Meidän aikamme Shanghaissa kulkee kuin tylsä ​​neula kankaalla; ja meidän jännityksemme pian saavuttaa ennakoivan työtä eteenpäin. Tuotannon ja myynnin seuraavissa vaiheissa kuluu muutama kuukausi sen varmistamiseksi, että Big Bangin aikana syntyneet kauniit luomukset siirretään huolellisesti niiden kehittymiseen kauppapaikkaan.

Joten seuraavalla kerralla sitoudat keulaketjusi ja katsot takaisin peiliin katsomaan tätä herkkää yllätystä, ajattele Mimi-tiimin rakkautta ja kovaa työtä, joka loi heidät koko vuotta aiemmin.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Suunnittelija-alusvaatteet Shanghai | Kiina | Suunnittelija

Hauskaa Mimi-tiimin kanssa!

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteet

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteet

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteet

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteet

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteet

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteet

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteet

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Shanghai | Suunnittelija-alusvaatteet

<Takaisin Mimi's Lingerie Blogiin

Kuten tarinamme?

Liity keskusteluun, olisimme halukkaita kuulemaan ajatuksiasi.

* Rajoitettu yhteen koodiin asiakkaan mukaan

2 Kommentit

  • Unikko

    Olen täysin samaa mieltä kanssasi Jenniferin kanssa, niin virkistävää ja hyvä saada sana, että "Made in China" ei saa olla negatiivisia merkityksiä. Teillä on selkeästi hyvä suhde teidän ateljeeseesi.

    Rakkaus kuinka kädet teistä ovat suunnittelun ja tuotannon suhteen - ei ihme, että rintaliivit sopivat niin hyviksi; )

  • Jennifer

    On niin mukavaa nähdä hyvä työsuhde teidän ja teidän tehdas. Ilmaisu "Made in China" saa huonon edustajan ja mielestäni se on täysin perusteeton! Tämä on osoitus siitä, että Lähi-itä ei ole vain täynnä massatuotantoa ja että hyvät työsuhteet ovat avain menestykseen. Hyvin tehty Mimi - en usko, että monet yritykset olisivat vaarassa julkaista tällaista syvällistä blogia ulkomaisesta tuotannosta, mutta avoimuus on virkistävää. Ja kuvat ovat vain kauniita x

Tuote lisätty ostoskoriin

Jatka Tarkastele Ostoskorisi