Rekisteröidy Mimi's Worldiin

ja nauti

ylelliset alusvaatteet ja kauniit uimapuvut päivittyvät sähköpostitse

lähellä

* Ilmoittautumalla olet hyväksynyt vastaanottaa meiltä sähköpostia
ja meidän Tietosuojakäytäntö>

Takaisin Mimin blogiin

AW17-kampanjan valokuvaaja Emma Sweeney

Heinäkuu 20, 2017

Mimi Holliday | Ylelliset alusvaatteet Norja | BTS | Suunnittelija-alusvaatteet

Perinteisesti Damaris & I on ammuttu Mimi Holliday & Damaris -kampanjoista valkoisen taustalla studioympäristössä. Aiemmin me leikkasimme vaihtamalla sitä ja käytimme sijaintia, mutta se ei ollut juuri toteutunut. Olimme usein työskennelleet fantastisen Props Stylist Anna Siberian kanssa, joka toi talonsa studiolle ja toistaiseksi oli toiminut todella hyvin.

Viime vuoden lokakuun puolivälissä sain Sarah Jenkinsin kutsun, Mimi Hollidayn fantastinen PR / tuottaja tuolloin ja kysyin, voisinko mennä Pariisiin marraskuussa.
"Tiedän, että se on viime hetken", hän sanoi.
"Se on ampua AW17-kampanja, olemme päättäneet mennä sen ja ampua paikan päällä, se on hämmästyttävää! Minulla on hyvä paikka mielessä. "
"Voi Wow" vastasin.
"Tietenkin olen varma, että voin tehdä sen toimimaan, tarkistan päivämäärät, mutta haluaisin tehdä sen! Kuinka jännittävää, Pariisi, rakastan Pariisia! "
Sarah sanoi olevansa yhteydessä ja että he toivovat järjestävänsä mahdollisimman pian. Pari päivää myöhemmin, sähköpostini pingoitui ja postilaatikkoani oli kuva kauneimmasta, idyllisestä metsäkabinista, jonka olin koskaan nähnyt. Thän oli sähköposti Damarisilta. "Mitä mieltä sinä olet?! Eikö se ole taivaallista? Norja, ei Pariisi! "
"Ehdottomasti!" Vastasin: "Se näyttää mahtavalta, mutta Norja marraskuussa alusvaatteita ?! Err, eikö se ole aika kylmä? Ja pimeä? "
"Noooo, se on taivas!" Damaris vakuutti minulle.
"Se on niin kaunis, minä rakastuin vain hyttiin."

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteetPerinteinen norjalainen hytti metsässä.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteetTakaisin perusasiat: matkustamon sisällä.

OK miksi ei?! En olisi koskaan ollut Norjassa, kuulin valo ja maisemat olivat uskomattomia ja jos saisimme sen oikein, kuvat olisivat hämmästyttäviä. Sarah ja aloin alkaa nähdä, saisimmeko pyörät liikkeelle saada joukkue Norjaan ajoissa ja talousarviossa. Päätettiin, että joukkueen olisi pieni ja Damaris todella halusi mallin, joka oli hyvin luonnollisesti kaunis ja hieman skandinaavinen tuntuu hänelle.

Mimi Holliday | Ylelliset alusvaatteet Norja | Moodboard | Suunnittelija-alusvaatteet

Alkuperäinen inspiraatio mieliala-aluksella ampua.

Minulla oli selkeä kuva mielestäni oikeasta tytöstä ja päätettiin, että jos löydämme hänet, menisimme ilman, että joku teki hiuksia ja meikkiä; malli tekisi tämän itse ja sen sijaan, että se olisi pelkästään budjetista, oli kyse myös siitä, että tyttö oli "todellinen". Damaris ja minä olemme aina yhtä mieltä siitä, että usein ylimitoitettu ylimielinen lähestymistapa alusvaatteisiin, kuten naisia, ei ole sellainen, johon me voimme liittyä. Joten aloimme etsiä Norjan Mimi-tyttöä!

Lokakuun loppuun mennessä Sarah alkoi valaa malleja. On todella tärkeää tavata naiset henkilökohtaisesti katsomaan, miten ne sopivat alusvaatteisiin, mutta myös siksi, että olet poissa joukkueen tiettynä ajanjaksona, nukkumassa, syömisessä ja työskentelyssä, joten haluat tietää, että saat kaikki päällä! Se on luultavasti tärkein asia, kun tiedän, että voin nauraa kuvamallin kanssa. Se ei aina toimi näin, mutta varmasti saat parempia kuvia, jos siellä on hyvä suhde. Sain Sarahin WhatsAppin valokuvan loppupäähän, jossa oli kuvia elefanttisesta blondi mallista nimeltä Alice Topps. Hän asetti alusvaatteen täydellisesti ja sai hieman skandinaavisen ulkoasun. Kun Alice oli nähnyt, ampuminen alkoi pudota pään päähän - toivoin vain, että hän oli vapaa päivinä, jolloin halusimme mennä!

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteet

Casting upea malli Alice.

Suunnittelun jälkeen paljastui, että mökillä ei ollut sähköä tai juoksevaa vettä; se auttoi palopuuta ja kynttilöitä. Minun täytyi varmistaa, että kaikki Lontoosta tuodut valokuvapaketit olivat akkuvirtaa, koska metsissä ei varmasti ollut pistokkeita. Lisäksi se oli -13 astetta, joten minun täytyi pakata runsaasti kerroksia, lämpimiä turkkeja ja käsineitä, jotka voisin silti liikkua sisään ottamaan kuvia suhteellisen helposti. Yritimme & ei onnistunut järjestämään matkanjärjestäjälle toimitettua generaattoria, joten meidän pitäisi vain tehdä se toimimaan. Trondheimin kaupungin keskustan yläpuolella sijaitsevassa metsässä sijaitseva hytti, jossa näkyy Litjvatnet-järvi, kutsuttiin nimellä "Sommerro", joka tarkoittaa "Summer Calm". Haluamme kuitenkin tuoda Winter-hulluuden metsään! Perinteisesti nämä mökit ovat kesämökkejä, joten ne istuvat pääasiassa talvisin tyhjiksi ja järvi jäätyy, ja paksulla lumella peittää ympäröivä alue. Olimme mukana seikkailussa!

Lisäksi haasteista sähkön puuttuminen tuo valokuvan, Winter in Norway tarkoittaa myös hyvin vähän päivänvaloa. Se saa valoa 8.30-9am: sta ja alkaa alkaa pimeässä 3pm, joten minun pitäisi tuoda valaistus myös Lontoosta. Olen suuri luonnonvalon fani, joten olimme huolestuneita siitä, että pystymme tekemään kuvat näyttävän luonnolliselta kauniilta aikamme aikana.

Mimi Hollidayn kokoelmat ovat suuria, joten tiesin, että minun tarvitsee ampua nopeasti, jotta kaikki saadaan tehtyä. Meidän iloksi saimme suosikki malli Alice aluksella ja pieni mutta täysin muodostunut joukkue: minä, Damaris, Sarah, minun valokuvataiteilija Michaela ja Alice. Viisi meistä matkusti Lontoosta Trondheimiin marraskuun ensimmäisellä viikolla. Lopulta olimme pois!

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteet

Lentokone Hyvästi Englanti! Näkymä Norjasta taivaalta.

Mökki ei ollut tarpeeksi suuri koko joukkueen pysytellä, Sarah oli varannut meille Airbnb-asunnon Trondheimin keskustassa. Meillä olisi vuokra-auto ja matkustaa edestakaisin tilapäiseltä kotimme sijainnista. Saapuessasi Trondheimiin, ensimmäinen asia, joka lyö sinua, on tukeva kylmä! Mutta se on hyvin kuivaa ilmassa, joten se tuntuu tuoreelta ja valo on kaunista, sekä sinistä että kultaista.

Damaris ystävällisesti otti auton pyörän ajomatkan päässä lentokentältä Trondheimiin. Hän on peloton kuljettaja ja kenties toinen Formula1-urallaan odottava, jättiläinen moottoritie ulkomaisessa maassa ei ole vahva! Matkalla me läpäissyt järven, joka näytti melkein nesteestä mustana, kun valo hiipui. Olin kuullut, että Norja oli uskomattoman kaunista ja että ensimmäinen näkymä on niin selkeä mielessäni kuin nyt, kun näin ensimmäisen kerran. Olimme kaikki innostuneita siitä, että olemme saapuneet!

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteet
"Musta järvi".

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteetKauniisti viehättävä kaupunki Trondheim.

Ensimmäinen ilta kului meidän huoneistomme, puretaan pakkaus ja suunnitellaan ampua seuraavana päivänä. Aiomme nousta aikaisin ajaa matkustamoon, joten asettuimme kodikkaaseen asuintilaan ja uskoimme nopeaan purentaan syömään sitten takaisin hyvälle yöpymiselle!

Ensimmäisen ampumispäivän varhain halusimme olla 7amin tiellä, kun hytti oli noin 30 minuutin ajomatkan päässä, vielä kauemmin, kun et tiedä teitä! Kaikki viisi meistä syöksyi autoon Mimi AW17 -malliston ja kamerapaketin kanssa, mikä oli kaunis aurinkoinen alku päivälle.


Mimi Holliday | Ylelliset alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteet AuringonnousuUpea auringonnousu jäätyneen järven yli matkalla mökkiimme.

Kun kudottuimme Trondheimin tielle kukkuloille ja metsälle, oli selvää, että pääsimme melko asumattomaan alueeseen. Lumi sai paksummia ja tiet vauhti korkeammalle kuin noussimme, emme kuljelleet toista autoa ja talot saivat vähemmän ja vähemmän. Noin puoli tuntia, huomasimme, että olimme täysin kadotettuja!

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteet
Ajo ympyröissä lumipeitteisten teiden ympärillä Trondhemin laitamilla.


Riippumatta siitä, kuinka monta tapaa laittaa postinumeron Satnaviin ja iPhoniin, emme löytäneet matkustamoa. Ajettaessa ympyröissä kaikkien kanssa yhä enemmän innokkaasti, että meiltä puuttui paras osa päivänvalosta, pysähdyimme saadaksemme reittiohjeet. Pian pääsimme jyrkkään kallistumaan talon vastapäätä, ja meidän yläpuolemme oli kapea lumipeite ja erittäin jyrkkä polku. Uskottomasti uudestaan, että olemme löytäneet sen, veloitimme mäkeä katsomaan. Asetus oli täydellinen, istuu puiden reunustamassa, jossa on uskomattoman näkymä ympäröivälle järvelle ja katolle ripustetuista jääpuista. Mikä ei ollut niin täydellinen, oli kuitenkin matkustamon sisäpuoli. Monet saapuvat ja menevät vieraat olivat jättäneet sisälle hieman unloved ja paljon ihanat sisustus yksityiskohdat kuvista meillä nähneet eivät näytä olevan paikallaan.

Epäröimättä, päädyimme saamaan pakettiamme sisälle ja saamaan matkustamon tarkastelemaan ja tunteilemaan paljon lämpimämpää. Olimme tuoneet mukanaan koristeet ja kynttilät Lontoosta ja mukavasti kynttilöitä. Mäen pohjalla asui erittäin hyödyllinen norjalainen perhe, jolla oli runsaasti polttopuuta, jota voimme käyttää, ja taikuus kuvista alkaneesta alkoi elävänä. Oli vanha savupiippu, joka lämmitti vettä ja ruokaa, yhden wc: n ulkopuolella, kaikki uskomattoman perustiedot ja melko hyvä testi Lontoon joukkueelle, joka tottui pitämään kaiken käden ulottuvilla!

Mimi Holliday | Ylelliset alusvaatteet Norja | BTS | Suunnittelija-alusvaatteet
Tuli lämpimällä.

Kun palot olivat kaikki menossa ja mökki kuumeni, me kaikki alkoi rentoutua. Meidän oli saatava Alice tarpeeksi lämpimästi saadaksemme hänet ensimmäiseen alusvaatevarastoon ja hitaasti alussa alkoi tulla paahaksi. Suunnitelma oli aloittaa ampuminen hytissä; ulkona ympäröivä alue oli hämmästyttävä, mutta on aina hyvä saada malli mukavaksi ensin ja löytää jalat ensimmäisten kuvien kanssa. Matkustamon sisäpuolella oli uskomattoman pimeä, mutta kaikki kynttilät syttyvät ja jalustani kätevä päätimme, että pitkät altistukset toimisivat parhaiten, jotta kuvat tuntuisivat unelmilta, vanhan 35mm-elokuvan laadulla. Pidättäessäsi laukaukset keskenään oli hankalaa - oli aika monta kertaa, kun Michaela, minun valokuvasihteeri, joutui auttamaan minua sytyttämällä taskulampun mallia tai pitämällä minulle jotain keskittyä kameraan. Se päättyi loppuun! Olin tuonut joitain flash-päitä, joten sijoittimme ne "fake" päivänvaloon, jotta voimme jatkaa ammunta päivänvalossa. Se on niin hienoa, kun vihdoin otat ensimmäisen kuvan. Valokuvakehitys on vähän kuin koskaan syntymässä oleva kuvapistopeli, ja kunnes sinulla on ensimmäinen kehys, riippumatta siitä, kuinka suunnitelmasi on järjestetty, et voi ennustaa, mihin suuntaan päivä kuluu. Istuimme Alice mahdollisimman lähelle tulipaloa, panimme sen lämpimämpiä muotoilupaloja ja uskoisitte, että ensimmäinen kuva ensimmäisessä kuvassa teki leikkauksen loppukampanjassa! Alice oli täydellinen paikkaan ja oli rennomainen disposition halusimme.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteet
Ensimmäinen ruutu ensimmäisestä laukauksesta, joka todella teki sen lopulliseen kampanjaan!

Mimi Holliday | Ylelliset alusvaatteet Norja | BTS | Suunnittelija-alusvaatteet
Michaela auttaa minua testata keskittyä. Saavuimme sinne loppuun!

Ensimmäisenä aamuna meillä oli todella hyvää edistystä, ja me kaikki olimme varmoja siitä, että kuvat muuttuivat hyvin. Kun aloitimme lähellä keskipäivää ja meidän pikkuleipää kala-piirakka asetettiin liesi, olimme kaikki hieman hämmentynyt ja keskittynyt kuvia. Huomasin savuinen tuoksu, ei varma, onko se puupoltto, valtava määrä kynttilöitä, joita olimme liikkeellä tai mahdollisesti aivan kuin uunin haju tuntui norjalaisessa metsässä. Emme olleet liian huolissamme, kunnes tuli ilmeiseksi, että savupiipun yläpuolella tuli tulipalo! Kun melko dramaattinen poistuminen matkustamosta ja Sarah pudottavat tulen, mietin, olisiko meillä mahdollisesti menettänyt sijaintimme seuraavien parien päivien ajan. Menimme etsimään maanviljelijän kukkulan pohjasta nähdäksemme, voisiko hän auttaa ja antaa meille lisää polttopuuta. Poltat sen läpi uskomattoman nopeudella -13 astetta!

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteet
Ei vain kauniita kasvoja; Alice ja hänen polttopuut!

Oli melko outoa nähdä tämä uskomattoman pitkä, vanha norjalainen maanviljelijä seisomassa hytissä, jota ympäröivät naiset, kynttilät ja alusvaatteet. Hän luultavasti mietti, mitä meillä oli, mutta hän otti sen askeleelta. Hän erittäin ystävällisesti ehdotti, että jätämmekö yksin ja osoitin meille, kuinka käyttää kaasulämmittimiä. Kun matkustamo oli lähetetty, palasimme liiketoimintaan. Ketään ei pidä pelätä, Damaris siirsi kala-piirin avoimeen kattilaan, joka ripustettiin tulipalossa lämmittämään. Alice sanoi, että tämä oli yksi hänen suosikki hetkinsä ampua - luulen, että ei useinkaan saat lounas lämmitetty yli avotulen vedenkeitin!

Laukaisimme melko myöhään illalla ensimmäisenä päivänä, mutta kun pöly laskeutui, kaikki meni täydellisesti ja pieni mökki miellytteli illalla kauniin Alicen ollessa täydellinen sotilas. Se päättyi tietenkin yhden Damarisin tunnetuista ja vakavasti vahvoista kotitekoisista Cosmopolitanista!

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteet

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteetAmmunta iltaisin.


Ampua päivä kaksi!

Ajaminen takaisin meidän hyttiin aikaisin aamulla jälleen, hieman vähemmän menetetty, tänään oli aika rohkea ulkopuolelle! Ympäröivä metsä ulkona hytin ja laituriin, joka johti jäädytettyyn järvelle, oli aivan upea. Meitä kohdeltiin toiselle kauniisti aurinkoiselle päivälle ja kaikki olivat hyvillä henkeillä. Meidän pitäisi pitää Alice todella lämmin tänään, jos hän aikoo olla valmis liukumaan ulos alas hänen Mimi undies. Tuomasimme kaikenlaisia ​​lämpölaattoja, huopia ja pieniä kuumavesipulloja kanssamme pitämään Alice kunnossa lämpötilassa.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteetValmistaudu ampumaan alas järvelle - kuumavesipulloja ja huopia valmis!

Autamme Alicia päivästä kuvaamalla kuvia hänestä hahmottuneesta hytti-ikkunasta hänen rintaliivinsä ja hytin välittömässä läheisyydessä.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteet
Lämpötilan testaus; Alice etsii upeaa Kiss Kissen kokoelmasta.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteet
Aamut matkustamossa.

Kun kävelimme lumisilla kentillä järveen asti, aurinko virraten alas ja pieni ranta-alue järven rannalla pysyi hiljaa. Olimme varmasti täällä ulos kaudesta! Mutta onneksi meille se tarkoitti, että Alice voisi saada (melkein) alasti ilman katsojia. Jopa kääritään huopia ja korvatulppia lujasti paikallaan, se oli täysin jäädyttämätöntä, ja ihana Alice ei kerran valittanut siitä, että hän aikoi ottaa vaatteensa pois nolla lämpötiloissa!

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteet
Pysy lämpimänä, kunnes on aika loistaa.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteet
Koko joukkue alas järven rannalla, valmistautuu ammuntapäiväksi.

Otin muutamia testikuvia ihastuttavasta valokuvatautien Michaelasta ja Damarisista, jotka olivat molemmat paljon käärittyinä monissa kerroksissaan. Testaamassa valoa (joka muuten näytti taivaalliselta laukauksilta) arvosin tarkalleen miten kylmä oli, kun minun käsineet joutuivat irti ja sormeni olivat tunnottomia noin kahden minuutin kuluttua!

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteet
L: My lovely Photo Assistant Michaela ja R: Damaris Evans, jotka auttoivat minua testamaan valoa järven rannalla.

Kun Alice oli paikalla alas laitumella, Sarah seisoi mahdollisimman lähelle Alicen pukeutumishahaa, joka oli valmiina käärimään hänet ylös. Aurinko varmasti auttoi ja Alice oli hämmästyttävä, poseeraa kuin hän olisi Karibian lämpöä. Se tarkoitti, että lentäimme kuvien läpi! Olemme kaikki sopineet, että valo ja asetus olivat täydellisiä ja niin kauan kuin Alice onnistuikin jatkamaan, ampumme niin kauan kuin voisimme järven rannalla.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteet

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteet
Todellinen ammattilainen - hämmästyttävä Alice, jolla ei ole kylmän kylmän merkkejä!

Kun valo alkoi haalistua, järvi pysyi kauniina ja viimeiset Alicen laukaukset mustassa bodysuitissa, kun iltavalaistus muuttui siniseksi, ovat joitain suosikkeihini. Eri tuoreesta auringosta ja hohtavan veden aikaisemmasta päivästä, mutta silti niin kaunis.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteet
Jotkut suosikkikuvastani - järvellä kuin valo häipyy illaksi.

Selvimme, kun olimme siellä yksi Mimi Hollidayn osakkeenomistajista, Yontorre Eastmondin kolminkertainen isoisänisä oli suuri Norjan soturi, nimeltään Tordenskiold. Kävelimme yksi hänen monista patsaistaan ​​- yhteensä kymmenen! Toinen hauska tosiasia - hänen suurenmoisen suuren setänsä oli taiteilija Edward Munch.

Mimi Holliday | Ylelliset alusvaatteet Norja | Suunnittelija-alusvaatteetNorjan soturin patsas Trondheimissa.

Kun lähdimme ampumaan loppuun, olimme kiinnostuneita saamaan Alicen kuvan hämmästyttävästä pom-pom-bodysuittikappaleesta lumisella pellolla. Kuumasimme sen ystävälliselle norjalaiselle maanviljelijälle kysyäksemme, voisimmeko ottaa kuvan hänen talonsa alla olevasta kentästä, joka oli peitetty paksulla lumella. Kun Alice oli pukeutunut vaatteiden puutteeseen, hän selitti, että se olisi hienoa, mutta hänen talonsa kaksinkertaistui päiväkodina, joten kuva oli täytynyt tehdä ennen kuin vanhemmat tulivat keräämään lapsensa tänä iltana! Meidän oli siirryttävä nopeasti, mutta Alice oli hämmästyttävä, kuten aina, ja antoi meille kaiken energian viimeiselle kuvalle. Vaikka olimme juuttuneet aikakauteen, jonka maanviljelijä oli asettanut, yllätyksessämme vanhemmat alkoivat saapua varhain, joten heidän tavanomaisen näkemyksensä kentistä, metsistä ja traktoreista he tervehtivät Alicen ihastuttavan alaston pohjan positiossa lumessa! Ennen kuin saimme lisää ongelmia, kääriimme Alice takaisin ylös ja nousimme ylös mäkeä pitkin pieneen mökkiimme.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteet

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteetViimeisten kehysten kuvaaminen lumisella maanviljelijän alalla.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteetOho! Vanhemmat saapuvat aikaisin, ja täysi kuva Alicesta melko paljastava bodysuit ...!

Kaikki meistä onnellisina ja helpottuneina olimme onnistuneet saamaan kaiken kuvaillun ajallaan, pussit täynnä ja surullisia jättämään maagisen mökin, ajoimme takaisin autoon kudontaan "kotiin" Trondheimiin. Viimeinen laukku saappaessa, katseli yökerhossa ja tuossa kirkkaassa huurteisessa yössä oli viheriö, sitten keltainen, pyöritelevä ja tanssiva pimeässä. Ensimmäinen ajatukseni oli se, että se oli kummallinen savu tehdas, tai että olisimme asettaneet jotain ELSE tulta! Mutta ei ... Se oli Northern Lights. Me kaikki olimme täysin unohtaneet, että tämän vuoden aikana olisit todennäköisesti nähtävä heitä ja kuitenkin heikko se oli, he olivat varmasti siellä taivaalla! Se oli maaginen loppu kaunis päivä, kun ajoimme yöksi, Damaris ylennys lumen läpi.

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteet
L: My (hieman epäselvä!) Kuva Northern Lightsista. R: Ice, Ice, Baby - Alice näyttää kuinka kylmä se oli!

Kaikki tuntui olleen todella erikoinen matka, ja että oli ehdottomasti aikaa voimakasta norjalaista juomaa!

Mimi Holliday | Ylelliset alusvaatteet Norja | BTS | Suunnittelija-alusvaatteet

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteet

Mimi Holliday | Ylelliset alusvaatteet Norja | BTS | Suunnittelija-alusvaatteet

Mimi Holliday | Ylelliset alusvaatteet Norja | BTS | Suunnittelija-alusvaatteet

Mimi Holliday | Luxury alusvaatteet Norja | Photoshoot | Suunnittelija-alusvaatteet

Hauska ja naurettava kulissien takana.


Mimi Holliday AW17 on nyt saatavilla verkossa.

<Takaisin Mimi's Lingerie Blogiin

Kuten tarinamme?

Liity keskusteluun, olisimme halukkaita kuulemaan ajatuksiasi.

* Rajoitettu yhteen koodiin asiakkaan mukaan

11 Kommentit

 • Tallulah

  Rakkaus minun Mimi Kiss Chase parveke rintaliivit. . . pitsi on jumalallista! Ja silmän peiteväli. . . ei voi nukkua ulos minun Mimi silmämeppiä!

 • Sophie

  Vain sai Spinning Top Pom Pom -runko! Se on hienoin asia koskaan, tuntuu niin sassy, ​​kun käytän sitä! ... Myös kuuma pinkki Kiss Chase asetettu, oops! Kohtelee minua!

 • Katherine

  Kaikki tämä kokoelma on niin kaunis!
  Tilasin Kiss Chase ja rakastan siihen, miten se näyttää ja tuntuu.
  Suuri blogi!

 • Josie Bransby

  Tällaiset kauniit maisemat, alusvaatteet ja malli. Pom pom bodysuit on niin söpö, en voi odottaa saada sitä!

 • Betty

  Tämä on kaunista! Millaisia ​​upeita valokuvia en voi odottaa Pom Pom -elokuvasta aivan mahtavaa!

 • Darragh

  Rakastele näitä kuvia! innoissaan ostamaan osan tästä kokoelmasta. Oma suosikki päivämäärä ❤️

 • Emma Sweeney

  Niin ihana nähdä tämä "Tulosta" mitä maaginen ja hauska aika meillä oli! Olen niin innoissani katsomaan kampanjakuvia ja suuria kiitoksia kaikille Mimi, Damaris ja meidän fantastinen joukkue xxx

 • Sabrina B

  Rakastin tätä tarinaa! Asetelma näyttää kauniilta! Ei voi odottaa kokeilla jotain kokoelmasta ❤️❤️❤️

 • Hannah Cooper

  Nämä kuvat ovat ihan upeita! Olen aina halunnut mennä Norjaan ja tämä tekee minulle halun mennä vieläkin ❄️ Nyt olen pois viettää kaikki rahat uudelle mallistolle? LOVE sinappi asetettu! Xx

 • Penny Leander

  Toinen fab ja hauska tarina. Pidä ne tulevina! Rakkaus Love Mimi Holliday xx

Tuote lisätty ostoskoriin

Jatka Tarkastele Ostoskorisi