Liity postituslistallemme ja saat

15% pois ensimmäisestä tilauksesta

Vastaanota koodi sähköpostilla. Tätä koodia voidaan käyttää vain kerran. Se on voimassa myyntitavaroissa, eikä sitä voi käyttää yhdessä muiden kooditarjouksien kanssa.

lähellä

* Ilmoittautumalla olet hyväksynyt vastaanottaa meiltä sähköpostia
ja meidän Tietosuojakäytäntö>

valuutta
<
Kieli
<

Rollercoaster Cuff & Knicker Set (lahjatarjous)

£ 55.00

Rollercoaster Cuff & Knicker Set (lahjatarjous)

£ 55.00

Koko

Nimi lähes sanoo kaiken. Kaksi hihaa pyörteistä, pidättävää art deco-pitsiä, houkuttelevat kultaiset porsaanreiät, jotka kudotaan mustilla nauhoilla, jotka lopettavat swinging-kulta-Mimi-sydämet. Pelaa sitä, miten ne voidaan sitoa yhteen, ja dekadentisti houkutteleva musta tanga, joka on valmistettu pitsiä ja silkkiä. Takana yksi kultainen silmukka kertoo mitä tehdä.

♥ Vyötärönauha pitsiä mustilla silkkimattoilla

♥ Gold silmukoita

♥ Yhden koon, hihansuut ja laukku myytävänä

♥ Elegantti tuhma

♥ Seksikäs semi-sheer viimeistely ja säikeet musta nauha

♥ tyyli nro: SS17-A1

1st-kesäkuun 2018-sarjasta emme tarjoa ilmaislahjapakkauksia pääkaupunkiseudun aikana. Lisätietoja, sähköposti sales@mimiholliday.com.

Haluamme, että sinulla on paras mahdollinen kokemus joka kerta, kun teet ostoksia kanssamme, joten tarjoamme ilmaisen lahjapakkauksen jokaisen tilauksen yhteydessä. Tilauksesi saapuu erikseen kotiovellesi, joka on kauniisti pakattu tyylikkääseen, norsunluu lahjapussiin, jossa on kohokuvioitu Mimi Holliday -logo, joka on kehystetty hohtavan kultaisen reunuksen ympärillä. Kaikki kohteet on kääritty pehmeään valkoiseen pehmopaperiin, ja luxe, persikka grosgrain nauha sitoo herkän keula edessä. Antaako se lahjaksi? Rakkaus sydämen muotoinen lahjakortti on täydellinen viimeistely.

UK 1-2 työpäivää £ 7 (Tilaukset yli £ 50 Free)
EUROPE 1-2 työpäivää £ 15 (Tilaukset yli £ 75 Free)
Yhdysvallat 2-5 työpäivää £ 20 (Tilaukset yli £ 100 Free)
MUU MAAILMA 2-5 työpäivää £ 20 (Tilaukset yli £ 100 Free)
Australia, Uusi-Seelanti, Japani
2-5 työpäivää £ 25 (Tilaukset yli £ 100 Free)

Teemme kaikkemme toimittaa edellä mainittujen aikojen kuluessa. Myyntiin ja sesongin ostopäiviin kannattaa kuitenkin antaa enemmän aikaa toimitukselle.

Me tarjoamme ILMAISET PALAUTUKSET Ja vaihtaa vain Yhdistyneelle kuningaskunnalle ja Euroopalle *! Käytä vain pakettilomakkeessa olevaa ennakkomaksua palauttavaa tarraa. Kierrä tuotteet uudelleen ja lahjapakkaus turvallisesti, aseta tuotemerkki selkeästi paluupaketin ulkopuolelle, lähetä se vain paikalliseen postilaitokseen, säilytä lähetysvakuutuksesi ja lähetä sen takaisin maksutta. Huomaa, emme voi tarjota korvausta, jos emme saisi kohdetta ilman todisteita postikuluista. Ostokset muualta maailmasta? Katso täydelliset käyttöehdot.

Klikkaa tästä täydelliset käyttöehdot>

Jatka

Tarkastele Ostoskorisi
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!