Liity postituslistallemme ja saat

15% pois ensimmäisestä tilauksesta

Vastaanota koodi sähköpostilla. Tätä koodia voidaan käyttää vain kerran. Se on voimassa myyntitavaroissa, eikä sitä voi käyttää yhdessä muiden kooditarjouksien kanssa.

lähellä

* Ilmoittautumalla olet hyväksynyt vastaanottaa meiltä sähköpostia
ja meidän Tietosuojakäytäntö>

Tietosuoja

JOHDANTO

Tämä tietosuojailmoitus kertoo yksityiskohtaisesti, millaisia ​​henkilötietoja me keräämme sinusta, kun käytät meitä. Se kertoo myös, kuinka tallennamme ja käsittelemme tietoja ja säilytetään se turvallisesti. Tietojesi käsittelyn oikeusperusta Tietosuojaa koskevassa laissa on useita erilaisia ​​syitä, joiden vuoksi yritys voi kerätä ja käsitellä henkilötietojasi, mukaan lukien:

Tietojesi käsittelyn oikeusperusta
Tietosuojaa koskevassa laissa on useita erilaisia ​​syitä, joiden vuoksi yritys voi kerätä ja käsitellä henkilötietojasi, mukaan lukien:

SOPIMUSVELVOITTEET

Tietyissä olosuhteissa tarvitsemme henkilötietosi sopimusehtojen noudattamiseksi. Jos esimerkiksi tilaat meiltä tavarat kotiinkuljetukseen, keräämme osoitetiedot luovutaksemme ostoksen ja lähetämme ne kuriiriisi.

Milloin keräämme tietojasi?

  • kun käyt verkkosivuillamme ja käytä tilisi ostaa tuotteita.
  • kun teet verkkokauppaa ja katsot vieraana (tässä tapauksessa
  • keräämme vain tapahtumapohjaisia ​​tietoja).
  • kun luot tilin kanssamme.
  • kun olet mukana sosiaalisessa mediassa.
  • kun otat meihin yhteyttä millään tavalla kyselyiden, valitusten jne. kanssa.
  • kun kirjoitat palkintorahoja tai kilpailuja.
  • keräämme tietoja julkisesti saatavilla olevista lähteistä (kuten maarekisteristä), kun olet antanut suostumuksesi jakaa tietoja tai jos tiedot julkistetaan lain mukaan.
  • kun tulet myymälöihimme tai toimistoihimme, CCTV-järjestelmät toimivat molempien asiakkaiden turvallisuuden vuoksi. nämä järjestelmät voivat tallentaa kuvaa vierailustasi aikana.

Kuvasi voi tallentaa CCTV: lle, kun käymme liikkeessämme.

Jotta saisimme parhaan mahdollisen verkkokokemuksen, keräämme teknisiä tietoja Internet-yhteydestäsi ja selaimestasi sekä maan ja puhelinnumeron, jossa tietokoneesi sijaitsee, käynneissäsi tarkastelluilla verkkosivuilla, napsauttamilla mainoksilla ja kaikilla hakutermeillä Tulit sisään. Lisätietoja tästä (linkki evästeihin).

Voimme myös tallentaa sosiaalisen median käyttäjänimesi, jos meillä on vuorovaikutus näiden kanavien kautta, jotta voimme vastata kommentteihimme, kysymyksiisi tai palautteeseesi.

 

MITÄ TIETOJEN SISÄLTÄMINEN KERTYVÄT?

Jos sinulla on web-tili kanssamme, tallennamme:

  • nimesi, laskutus / toimitusosoitteen, tilaukset ja kuitit, sähköposti ja puhelinnumero.
  • evästeiden avulla kerätyt tiedot selaimessasi. lisätietoja evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttämisestä (ks. evästekäytäntö).
  • yksityiskohtia käynneistä verkkosivustoillamme tai sovelluksissamme ja mistä sivustosta olet tullut.
  • henkilökohtaisia ​​yksityiskohtia, jotka auttavat meitä suosittelemaan mielenkiintoisia kohteita.
  • maksukortin tiedot.

 

MITEN JA MITÄ KERTYVA TIETOJA

Haluamme antaa sinulle parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Tätä varten käytämme tietoja, jotka olemme liittyneet verkkosivustosi käyttämiseen ja sosiaalisiin vuorovaikutuksiin kanssamme, jotta voisit tarjota henkilökohtaisempaa sisältöä.

Sitten käytämme tätä tarjoamalla sinulle tarjouksia, tuotteita ja palveluita, jotka todennäköisesti kiinnostavat sinua.

Tietosuojalaki sallii tämän osana oikeutettua intressiämme ymmärtää asiakkaitamme ja tarjota korkeimmat palvelut.

Pysyt aina hallinnassa omasta yksityisyydestäsi. Jos haluat muuttaa tietojen käyttämistä, löydät lisätietoja kohdasta Mitä ovat minun oikeuksiani? alla.

Muista, että jos et halua jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi kanssamme tai kieltää tiettyjen yhteystietojen käyttöoikeudet, emme välttämättä pysty tarjoamaan joitain pyytämiäsi palveluita.

Näin voimme käyttää henkilötietojasi ja miksi:

  • käsittelemään tilauksiasi käyttämällä verkkosivustoja, sovelluksiamme tai myymälöitä. Jos emme kerää henkilötietojasi kassalla, emme pysty käsittelemään tilausta ja noudattamaan oikeudellisia velvoitteitamme.
  • vastata kyselyihisi, hyvityspyyntöihin ja valituksiin. lähettämiesi tietojen käsittely antaa meille mahdollisuuden vastata. voimme myös pitää kirjaa näistä tiedottamaan tulevasta viestinnästä kanssamme ja osoittamaan, miten me kommunikoimme kanssasi koko ajan. teemme tämän sopimusvelvoitteidemme, oikeudellisten velvoitteidemme ja oikeutettujen etujen perusteella tarjoamalla sinulle parasta palvelua ja ymmärrämme, miten voimme parantaa kokemuksemme mukaista palvelua.
  • suojata liiketoimintamme ja tilisi petoksilta ja muulta laittomalta toiminnalta. tämä edellyttää henkilötietojesi käyttöä tilin ylläpitämiseen, päivittämiseen ja suojelemiseen. seuraamme myös selaustoimintamme, jotta voimme nopeasti tunnistaa ja ratkaista ongelmat ja suojata verkkosivustojemme eheyden. Teemme kaiken tämän osana oikeutettua etua.
  • suojella asiakkaitamme, tilat, varoja ja rikoksilta, toimimme CCTV-järjestelmien myymälöissämme jotka tallentavat turvallisuussyistä. me teemme tämän laillisten liiketoimintaympäristöjemme perusteella.
  • käsitellä maksuja ja estää petollisia liiketoimia. me teemme tämän laillisten liiketoimintaympäristöjemme perusteella. tämä auttaa myös suojelemaan asiakkaitamme petoksilta.
  • , jos löydämme rikollista toimintaa tai väitetään rikollisen toiminnan kautta käyttämällä CCTV, petosvalvonta ja epäilyttävää liiketointa seuranta, käsittelemme näitä tietoja varten estettiin tai havaittiin teoilta. pyrimme suojelemaan ihmisiä, joihin me toimimme vuorovaikutuksessa rikollisen toiminnan kanssa.
  • suostumuksellasi, käytämme henkilötietojasi, mieltymykset ja yksityiskohtia tapahtumien pitää sinut ilmoitetaan sähköpostitse, www, puhelin ja asiakaspalvelumme kautta tiimiini kyseisten tuotteiden ja palveluiden kuten räätälöityjä erikoistarjouksia, alennuksia, tarjouksia, tapahtumia, kilpailuja ja niin edelleen. voit vapaasti päättää kuulustelemasta meiltä minkä tahansa näistä kanavista milloin tahansa.
  • kehittää, testata ja parantaa järjestelmämme, palveluitamme ja tuotteita, jotka tarjoamme sinulle. me teemme tämän perustellulla tavalla.
  • näytämme mielenkiintoisesi sisällön verkkosivustossamme tai sovelluksissamme, käytämme tietoja, joita pidät suosikkien tuotemerkkeistä tai tuotteista ja niin edelleen. teemme niin suostumuksesi vastaanottaa sovellusilmoituksia ja / tai verkkosivustoamme laittaa evästeitä tai vastaavaa tekniikkaa laitteellesi.
  • hallinnoida minkä tahansa palkintomme tai kilpailut, jotka syötät, perustuen antamasi antamasi suostumukseen.
  • noudattaa sopimusoikeudellisia tai oikeudellisia velvoitteitamme tietojen jakamiseksi lainvalvontaviranomaisten kanssa.

 

TIETOJA JA SUORAAN MARKKINOINTI

Haluamme tuoda sinulle tarjouksia ja mainoskampanjoita, jotka ovat kiinnostuksesi kannalta tärkeimpiä aikoja. Jotta saisimme paremman kokonaisymmärryksen sinusta asiakkaana, yhdistämme itseämme kerätyt henkilökohtaiset tiedot. Yhdistämme myös tiedot, jotka keräämme suoraan sinulta tietojemme avulla, jotka saamme kolmansilta osapuolilta, joille olet antanut suostumuksesi toimittaa meille tietoja.

MITEN TIETOJEN SUOJAAMINEN?

Arvostetuksi asiakkaaksi otamme yksityisyytesi ja turvallisuutesi vakavasti. Tässä mielessä käsittelemme tietojasi mahdollisimman tarkasti ja ryhdyttävä kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin sen suojaamiseksi.
Varmistamme pääsyn kaikkiin verkkosivustojemme ja sovellusten liiketoimialueisiin https-tekniikan avulla. Pääsy henkilökohtaisiin tietoihisi salasanasuojattu ja arkaluonteiset tiedot (kuten maksukorttitiedot) on suojattu SSL-salauksella. Järjestelmämme seuraa säännöllisesti mahdollisia haavoittuvuuksia ja hyökkäyksiä ja suoritamme penetraatiotestauksen tunnistamalla tapoja vahvistaa turvallisuutta edelleen.

Kuinka kauan pidämme tietojasi?

Aina kun keräämme tai käsittelemme henkilötietojasi, pidämme sitä vain niin kauan kuin se on tarpeen sen tarkoituksen kannalta, jolle se on kerätty. 
Tämän säilytysjakson lopussa tietosi poistetaan kokonaan tai anonyymeistään esimerkiksi yhdistämällä yhteen muiden tietojen kanssa, jotta sitä voidaan käyttää tunnistamattomalla tavalla tilastolliseen analyysiin ja liiketoiminnan suunnitteluun.

TILAUKSET

Kun teet tilauksen, pidämme antamiasi henkilötietoja kuusi vuotta, jotta voimme noudattaa oikeudellisia ja sopimusvelvoitteitamme.

Kuka me voimme jakaa tietosi?

Joskus jaamme henkilökohtaisia ​​tietojasi luotettavien kolmansien osapuolten kanssa. Seuraavassa noudatamme käytäntöjä näihin organisaatioihin, jotta tietosi säilyvät turvallisina ja suojaavat yksityisyyttäsi.

  • tarjoamme vain tarvitsemamme tiedot erityispalvelujen suorittamiseen.
  • he voivat käyttää tietojasi vain täsmällisiin tarkoituksiin, jotka olemme määrittäneet sopimuksissamme heidän kanssaan.
  • työskentelemme tiiviisti heidän kanssaan varmistaaksemme, että yksityisyytesi kunnioitetaan ja suojellaan aina.
  • Jos lopetamme palveluiden käytön, kaikki niiden hallussa olevat tietosi poistetaan tai tehdään nimettömiksi.

MITEN OSOITETA TIETOIHIN KOLMANSIEN OSAPUOLTEN OMIEN KÄYTTÖÖN?

Teemme tämän vain hyvin erityisissä olosuhteissa, esimerkiksi:

  • petosten hallintaan voimme jakaa tietoja petoksesta tai petollisesta toiminnasta tiloissamme tai järjestelmissämme. tämä voi sisältää tietojen jakamisen henkilöistä lainvalvontaviranomaisten kanssa.
  • saatamme myös joutua luovuttamaan henkilötietosi poliisille tai muille viranomaisille, viranomaisille tai viranomaisille, kotimaassasi tai muualta, kun he ovat pyytäneet sitä. nämä pyynnöt arvioidaan tapauskohtaisesti ja otetaan huomioon asiakkaidemme yksityisyys.
  • voimme ajoittain laajentaa, vähentää tai myydä liiketoimintaa, ja tämä voi edellyttää divisioonien tai koko liiketoiminnan siirtoa uusille omistajille. Jos näin tapahtuu, henkilötietosi siirretään tarvittaessa uudelle omistajalle tai valvojalle tämän yksityisyydensuojailmoituksen ehtojen mukaisesti.

Jotta voisit mukauttaa matkasi verkkosivustojemme kautta, käytämme tällä hetkellä seuraavia yrityksiä, jotka käsittelevät henkilötietosi osana heidän kanssaan tekemissään sopimuksissa:

  • google
  • Criteo
  • Facebook
  • viserrys
  • Instagram
  • Kerää sovelluksia

 

Missä tietosi on käsitelty?

Joskus meidän on jaettava henkilötietosi kolmansien osapuolten ja toimittajien kanssa, kuten Euroopan talousalueella (ETA), kuten Australiassa tai Yhdysvalloissa.

KANSAINVÄLISET TILAT

Jos olet Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella ja teet tilauksen kanssamme, siirrämme keräämämme henkilökohtaiset tietosi Yhdistyneessä kuningaskunnassa oleville joukkueille.

TIETOJEN SUOJAAMINEN ETA: N ULKOPUOLELLA

EEA sisältää kaikki EU: n jäsenvaltiot sekä Islanti, Liechtenstein ja Norja. Voimme siirtää henkilötietojasi, joita keräämme sinusta ulkopuolisille tietojenkäsittelylaitteille ETA: n ulkopuolisissa maissa. Jos teemme tämän, meillä on menettelyt varmistaaksemme, että tietosi saavat saman suojan kuin se olisi käsitelty ETA: n sisällä. Esimerkiksi sopimuksemme kolmansien osapuolten kanssa määrittävät standardeja, joita heidän on noudatettava aina. Jos haluat lisätietoja näistä sopimuksista, ota yhteyttä tietosuojasta vastaavaan henkilökuntaan alla olevan osan yhteystietojen avulla. Kaikki henkilötietojesi siirto noudattaa sovellettavia lakeja ja käsittelemme tiedot tämän tietosuojailmoituksen periaatteiden mukaisesti.

MITÄ OIKEUDET OVAT HENKILÖTIEDOT?

Sinulla on oikeus pyytää:

  • pääsemme käyttämään henkilökohtaisia ​​tietojasi ilmaiseksi maksutta useimmissa tapauksissa.
  • henkilötietojesi korjaaminen, jos se on virheellinen, vanhentunut tai epätäydellinen.
  • kun peruuttaa suostumuksensa, tai esineen eikä meillä ole mitään oikeutettua ylivoimaisen edun tai kun tarkoitus, jota varten pidämme data on päättynyt.
  • että lopetamme henkilökohtaisten tietojen käyttö suoramarkkinointiin (joko tiettyjen kanavien tai kaikkien kanavien kautta).
  • että lopetamme henkilötietojesi suostumusperustaisen käsittelyn, kun peruutat tämän suostumuksen.

Sinulla on oikeus pyytää jäljennös kaikista meistä, joita meillä on milloin tahansa, saada nämä tiedot korjattua, jos se on virheellinen sekä oikeus unohtaa. Pyydä tietoja, ota yhteyttä meille sales@mimiholliday.comJos haluat pyytää tietojen muuttamista, päivitä online-tilisi tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos päätämme olla toimimatta pyyntösi, selitämme sinulle syyt kieltäytymisestämme.

 

OIKEUDEN PERUUTTAMINEN

Aina kun olet antanut meille suostumuksesi käyttää henkilötietojasi, sinulla on oikeus muuttaa mieltäsi milloin tahansa ja peruuttaa tämän suostumuksen.

Mihin me luotamme oikeutettuun etuun

Jos henkilötietoja käsitellään oikeutetun edun perusteella, voit pyytää meitä lopettamaan henkilökohtaiseen tilanteeseen liittyvistä syistä. Meidän on tehtävä niin, ellemme ole sitä mieltä, että meillä on oikeutettu ylivoimainen syy jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

SUORAMARKKINOINTI

Sinulla on oikeus lopettaa henkilökohtaisten tietojen käyttö suoramarkkinointiin kaikkien kanavien tai valittujen kanavien kautta. Meidän on aina noudatettava pyyntösi.

TUNNISTUSTIETOJEN TARKISTAMINEN

Tietojesi luottamuksellisuuden suojaamiseksi pyydämme sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen kuin noudatat tämän tietosuojatiedon mukaista pyyntöäsi. Jos olet antanut kolmannelle osapuolelle mahdollisuuden lähettää pyyntösi puolestasi, pyydämme heitä osoittamaan, että sinulla on lupa toimia.

MITEN SEURAA SUORAN MARKKINOIDEN KÄYTTÖÄ?

Voit päättää saada suoramarkkinointiviestintää meiltä useilla tavoilla:

  • klikkaa "peruuta" -linkkiä missä tahansa sähköpostiviestinnässä, jonka lähetämme sinulle. lopetamme tämän sähköpostiviestin lähettämisen kyseisestä osastosta.
  • jos sinulla on tili, mene 'tilini' -alueeseen ja muuta asetuksiasi.
  • kirjoita / lähetä meille osoitteeseensales@mimiholliday.com

Huomaa, että voit jatkaa viestien vastaanottamista lyhyeksi ajanjaksoksi asetusten muuttamisen jälkeen, kun järjestelmämme päivitetään täydellisesti.

PALVELUIDEN KÄYTTÄMINEN LAPSILLE

Sivustomme ei ole tarkoitettu alle 18 -vuotiaiden lasten käyttöön. Pyydämme, etteivät lapset anna henkilökohtaisia ​​tietoja verkkosivustollamme. Jos tiedämme, että olemme keränneet henkilökohtaisia ​​tietoja lapsesta alle 16-ikä, poistamme nämä tiedot tietueistamme.

EVÄSTEET

Jotta tämä sivusto toimisi kunnolla, joskus laitamme pieniä tiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi laitteellasi. Useimmat suuret sivustot tekevät myös tämän.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, olet hyväksynyt evästeiden käytön. Jos haluat peruuttaa suostumuksesi evästeiden käyttämiseen, voit jättää sen pois täältä, Evästeetuki>

MITÄ ON COOKIES?

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivusto säästää tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, kun vierailet sivustolla. Sen avulla verkkosivusto voi muistaa toiminnot ja asetuksesi (esimerkiksi kirjautumiskielen, kielen, kirjasimen koon ja muiden näyttöasetusten) tietyn ajan kuluessa, joten sinun ei tarvitse jatkaa niiden syöttämistä aina, kun palaat sivustoon tai selaa sivulta toiseen.

MITÄ KÄYTÄ KOKEITA?

Myymälämme, jota Shopify hallinnoi, käyttää evästeitä, joiden avulla voit tehdä todennettuja toimia, kuten kirjautumalla omaan tiliisi. Lisäksi evästeitä voidaan käyttää mainostarkoituksiin.

MITEN SÄILYTYSTEN VALVONTA

Voit ohjata ja / tai poistaa evästeitä haluamallasi tavalla - katso lisätietoja aboutcookies.org. Voit poistaa kaikki evästeet, jotka ovat jo tietokoneellasi, ja voit asettaa useimmat selaimet estämään niiden sijoittamisen. Jos kuitenkin teet tämän, sinun on ehkä säädettävä joitain asetuksia manuaalisesti aina kun vierailet sivustolla ja jotkut palvelut ja toiminnot eivät välttämättä toimi.

 

SÄÄTIMEN YHTEYSTIEDOT

Jos sinusta tuntuu, että tietojasi ei ole käsitelty oikein tai olet tyytymätön vastauksistamme kaikkiin henkilötietojesi käyttöön liittyviin pyyntöösi, sinulla on oikeus tehdä kantelu tietosuojavaltuutetun toimistoon.

Voit ottaa heihin yhteyttä soittamalla +0303 123 1113 XNUMX.

     

    Tuote lisätty ostoskoriin

    Jatka Tarkastele Ostoskorisi